DOLAR 32,5151 0.04%
EURO 34,9080 -0.2%
ALTIN 2.455,030,79
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti’nden BRTK’ya ziyaret

Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti’nden BRTK’ya ziyaret

ABONE OL
13 Ocak 2022 20:31
Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti’nden BRTK’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti Başkanı Rüşat Aydoğan ve beraberindeki heyet, KKTC’de temaslarda bulunuyor.

Heyet bu kapsamda bugün de Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret etti.

Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti Başkanı Rüşat Aydoğan, beraberindeki heyetle birlikte Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret etti, BRTK Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni gezdi.

BRTK Müdürü Meryem Özkurt, heyeti kabulünde kurumun tarihi hakkında bilgiler verdi, misyonunu anlattı.

Özkurt, Kıbrıs Türkü’ne moral ve doğru bilgi vermek amacıyla bir avuç insan tarafından kurulan Bayrak Radyosu’nun, yayınlarına garajda başladığını, bugün de aynı misyonla yayın hayatına devam ettiğini anlattı.

Özkurt, TV, Radyo ve Web yayınlarıyla, yayıncılık hayatına devam eden BRTK’nın, yurt dışındaki Kıbrıs Türklerine de bu sayede ulaştığını söyleyerek, konuklara BRTK Yayıncılık Tarihi Müzesi hakkında da bilgi verdi.

 

Türkiye-Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İş Birliği Cemiyeti Başkanı Rüşat Aydoğan da, Türk dünyasının desteğinin her zaman Kıbrıs Türkü’nün yanında olduğuna işaret ederek, bugünlere gelinmesinde emeği olan liderler ve tüm şehitleri rahmetle andı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.