DOLAR 32,5968 0.33%
EURO 35,0160 0.1%
ALTIN 2.450,970,62
BITCOIN 20957490,10%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar: Eğitim anlamında gençlere yapılan yatırımlar büyük önem taşıyor

Tatar: Eğitim anlamında gençlere yapılan yatırımlar büyük önem taşıyor

ABONE OL
12 Mayıs 2022 18:59
Tatar: Eğitim anlamında gençlere yapılan yatırımlar büyük önem taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyarmudu İlkokulu’nda, Prof.Dr. Ahmet Bayar ve Prof. Dr. Emel Bayar’ın katkılarıyla yaptırılan Eğitsel Etkinlik Odası’nın açılışı yapıldı.

 

Beyarmudu İlkokulu Müdürü İlkay Karcı Dereboylu ve Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip açılışta, Bayar çiftinin davranışlarının önemine dikkati çekerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Açılışta konuşan Prof. Dr. Ahmet Bayar da, doğup büyüdüğü topraklardaki bir okula katkı yapma düşüncesi içinde hareket ettiklerini belirtti.Bayar, bunun bir başlangıç olduğunu ve gayretlerinin süreceğini ifade etti.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da, “Bu topraklara böylesi sarılmasaydık bu toprakları bunca yıl tutamazdık” diyerek, buna en güzel örneğin Bayar çifti olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, Kıbrıs Türk gençliğine örnek olunan bu ve benzeri desteklerin önemine vurgu yaparak, bu toprakların coğrafyasında nelerin umut olabileceğinin gençlere anlatılmasını da istedi.

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise açılıştaki konuşmasında, yapılan desteğin çok kıymetli olduğunun altını çizerek, bunun Kıbrıs Türk halkının verdiği mücadeleyi ortaya koyan bir davranış olduğunu ifade etti.

Tatar, gençlerin, ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilmeleri için eğitim anlamında onlara yapılan yatırımların büyük önem taşıdığını vurguladı. Konuşmaların ardından çeşitli gösteriler sunuldu.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.