DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20322586,47%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sucuoğlu: BRTK, yayıncılık alanında büyük bir ilerleme kaydetti

Sucuoğlu: BRTK, yayıncılık alanında büyük bir ilerleme kaydetti

ABONE OL
24 Aralık 2021 14:55
Sucuoğlu: BRTK, yayıncılık alanında büyük bir ilerleme kaydetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 58’inci kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kuruluş yıl dönümü kapsamında, BRTK yayıncılık tarihi müzesinde pandemi kuralları çerçevesinde resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyonda konuşan Başbakan Faiz Sucuoğlu , 58 yıl önce “Bayrak Bayrak Bayrak Kıbrıs Türk Mücahidi’nin Sesi” anonsuyla yayınlarına radyo ile başlayan ve her daim Kıbrıs Türkü’nün sesi olan BRTK’nın halkla bütünleşdiğini ve  ülkenin en güzide kurumlarından birisi olduğunu kaydetti.

Sucuoğlu, Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesine yayınları ile destek vererek, o zor yıllarda halkın moral gücünü yüksek tutan BRT’nin yarım asrı geçen yayın hayatında Kıbrıs Türkü’nün haklı sesini dünyaya duyurmaya devam ettiğini vurguladı.

BRTK’nın yayıncılık alanında gelişen teknolojileri takip ederek büyük bir ilerlme kaydettiğini vurgulayan Sucuoğlu, Yeni stüdyoları ve yeni teknolojik cihazları ile BRTK’nın yayınlarının artık daha kaliteli hale geldiğini ifade etti.

Sucuoğlu, “58 yıl önce imkansızlıklare içinde başlayan yayınlardann bugün ulaşılan nokta Kıbrıs Türkü’nün gurur duyacağı, takdire şayan bir başarı öyküsüdür, Tarihi süreçte çok yol kateden BRTK Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesinin de başlıca tanıklarındandır”  dedi.

 

 

 

 

BRT

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.