DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20595123,03%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sibel Tatar, Yeni Yıl dolayısıyla Güzelyurt bölgesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı
  • Kibris Dijital Haber
  • GÜNDEM
  • Sibel Tatar, Yeni Yıl dolayısıyla Güzelyurt bölgesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı

Sibel Tatar, Yeni Yıl dolayısıyla Güzelyurt bölgesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı

ABONE OL
29 Aralık 2021 14:24
Sibel Tatar, Yeni Yıl dolayısıyla Güzelyurt bölgesinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar himayelerinde, Bellapais İnner Wheel, Başkent Lefkoşa İnner Wheel, Soli Güzelyurt İnner Wheel ve Mağusa Othello İnner Wheel kulüplerinin ortak projesi olan çocuklar için Dilek Ağacı projesi ile yaşlılara battaniye örülmesi projesi hayat bulmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Sibel Tatar ve beraberindeki kulüp temsilcileri ilk olarak, Lapta Huzurevi ile Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet edip, battaniye ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Burada ayrıca Cumhurbaşkanlığı Sanat Danışmanı Opera Sanatçısı Laden İnce tarafından yaşlılara müzik dinletisi de sunuldu.

Daha sonra ‘ Minik bir kalbin dileği gerçek olsun’ sloganıyla çocuklara yönelik olarak düzenlenen proje kapsamında Güzelyurt Barış İlkokulu ve Zümrütköy İlkokulu ziyaret edilerek, öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, etkinliklerde yaptığı konuşmada, yaşlılara kendi elimizden çıkabilen bir hediye sunabilmek amacıyla böyle bir projeye başladıklarını anlatarak, bu projeye el emeğiyle katkı koyan tüm kulüplere ve destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Tatar, yaşlıların hem ruhlarını hem dizlerini ısıtmaktan çok mutlu olduklarını kaydederek, çocuklar için gerçekleştirilen dilek ağacı projesi ile de çocukların dileğini yerine getirip onları mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını vurguladı. BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.