DOLAR 32,4087 -0.07%
EURO 34,6467 -0.5%
ALTIN 2.389,41-1,86
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP Lefkoşa Milletvekili Savaşan’ın 20 Temmuz mesajı

UBP Lefkoşa Milletvekili Savaşan’ın 20 Temmuz mesajı

ABONE OL
19 Temmuz 2022 19:49
UBP Lefkoşa Milletvekili Savaşan’ın 20 Temmuz mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UBP Lefkoşa Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajda Savaşan, Barış Harekatı ve sonrasında yaşanan gelişmelerin, Kıbrıs Türk halkını tehdit altında yaşamaktan kurtardığını ve varoluş mücadelesinin zaferle taçlanmasına vesile olduğunu belirtti.

Savaşan, “Kıbrıs Türk halkının genç kuşakları olarak, bu zaferi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yeni başarıları ile taçlandırmak göreviyle yükümlü olduğumuzun bilincindeyiz. Zaferler sadece kutlanmaz; bu tür büyük zaferler bize, bu zaferlerin getirdiği kazanımları kalıcılaştırma sorumluluğunu da yüklüyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin her bir vatandaşı, bu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek 20 Temmuz zaferini yeni başarılarla taçlandırmak zorundadır. Kendi adıma ben, bu zaferin doğmasına vesile olanlar ve bu günlere gelmesine katkı koyanlar gibi yeni başarılarla taçlanması için her türlü fedakarlığı yapmaya kararlıyım. Ömrüm oldukça Kıbrıs Türk halkının huzur ve refahı için çalışarak, şehit ve gazilerimizin bize bıraktığı mirasa sadık kalacağım” dedi.

Savaşan, 20 Temmuz’un gerçek anlamda bir kurtuluş olduğunu, Kıbrıs Türk halkının bu harekât sayesinde özgürlüğüne, Kıbrıs adasının ise barışa kavuştuğunu ifade etti ve “20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, Kıbrıs Türk halkının kendi tarihi mücadelesini ve sonuçta elde ettiği zaferi simgeleyen en önemli bayramımızdır; hepimize kutlu olsun. Bu büyük zaferi bize kazandıran şehitlerimizi rahmetle anıyor; kahraman gazilerimizin huzurunda saygı ile eğiliyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.