DOLAR 32,2605 0.01%
EURO 34,7074 -0.03%
ALTIN 2.401,680,07
BITCOIN 2021184-1,47%
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti

Türkiye Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti

ABONE OL
13 Mayıs 2023 06:23
Türkiye Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti.

Kızılay Yönetim Kurulu olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı alırken, kongreye kadar Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Meriç Yılmaz vekalet edecek…

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası çadır satmasıyla gündeme gelen Kızılay’ın Başkanı Kerem Kınık Türk Kızılay Genel Başkanlığından istifa etti.

Kızılay Yönetim kurulu, oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.

2016 yılından bu yana Türk Kızılay Genel Başkanlığı görevini yürüten Kınık’ın istifasının ardından tüzük gereği olağanüstü kongreye kadar, Birinci Genel Başkan Yardımcısı Fatma Meriç Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecek.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle buluşmasında Kızılay’ın depremde çadır satmasına ilişkin “”Bu konu tabii beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma fiiline, işine giremez. Süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir. Çünkü biz Kızılay’ı özellikle çadır üretiminde çok daha aktif hale gelmesi için sürekli teşvik ettik. Kızılay’ın çadır dendiği zaman en ufak bir sıkıntısının, probleminin olmaması gerekir.” ifadesini kullanmıştı….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.