DOLAR 32,3264 0.22%
EURO 35,1043 -0.13%
ALTIN 2.282,110,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarım Bakanı Oğuz Çiftçiler Günü’nü kutladı

Tarım Bakanı Oğuz Çiftçiler Günü’nü kutladı

ABONE OL
14 Mayıs 2023 12:35
Tarım Bakanı Oğuz Çiftçiler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, çiftçilerin, ülkenin kalkınmasında, ekonominin büyümesinde önemli rol oynadığını belirterek, hükümet olarak çiftçilerin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Oğuz’un mesajı şöyle:

“Tarım üretiminin her kademesinde çalışan, alın terini topraktan kazanan çiftçilerimiz; üretim ve verimliliğin artırılması yanında tarımın kalkınmasında büyük öneme sahiptir. Tarlasında, bahçesinde büyük emekler harcayarak, soğuk sıcak demeden üretimin devamlılığı için büyük çaba sarfeden çiftçilerimiz, her yıl yaşanan kuraklık ve doğal afetlerden dolayı büyük zarar görmektedir.

Hükümetimiz ve bakanlığımız çiftçilerimizin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları sürdürürken, çiftçilerimize yönelik hibeler ve desteklerle onların güçlenmesine katkı koymaktadır. Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde önemli rol oynamaktadır.

Alın teri ve emeğini soframıza taşıyan çiftçilerimiz, tarımsal üretimin sürekliliğin sağlanmasında başı çekerken, üretimlerini ne zor şartlar altında sürdürdüklerinin farkındayız.

Tüm zorluklara rağmen üretime devam eden, elinin değdiği her şeyi güzelleştiren, emeğini üretime dönüştüren tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlarım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.