DOLAR 32,4981 0.26%
EURO 34,6127 0.32%
ALTIN 2.482,44-0,01
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sancar “Küçük düşünmeyin, büyük düşünün”

Sancar “Küçük düşünmeyin, büyük düşünün”

ABONE OL
23 Ekim 2022 12:06
Sancar “Küçük düşünmeyin, büyük düşünün”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Başkanı Talip Sancar Girne’de üniversite eğitimi gören öğrencilerle yerli ve milli mühimmatlarımızı ve savunma sanayisinde gelmiş olduğumuz son durumu anlatan bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Girne Çınar yurdundaki öğrencilerin büyük bir heyecanla dinlediği ve takip ettiği savunma sanayisinde gelinen bu son noktayı idrak etmeleri bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Sancar‘ın yapmış olduğu sunumda gençler küçük düşünmeyin her daim büyük düşünün hedeflerimiz büyük olsun hedefi büyük olan bir gençlik mutlaka ülkesine büyük faydalar sağlayacağını belirtmiş ve her bir gencimizden okudukları bölümlerde en iyi seviyeye gelme sözünü almıştır Kuzey Kıbrıs’ın tüm halkının heyecanla takip ettiği Ve dünyada ilk üçe girdiğimiz savunma sanayisinde hükümeti yönetenlerden gerekli desteği alamadığını belirten Sancar eğer masada güçlü olmak istiyorsanız savunma sanayisinde çok iyi olmanız gerekiyor eğer savaşta güçlü olmak istiyorsanız yine yerli ve milli noktada çok güçlü olmanız gerekiyor sözleriyle gençlere öğüt verdi. mutlu barış harekatında ana vatana yapılan ambargolardan sonra Yerli ve milli hamlemiz bizleri ziyadesiyle sevindirmiş ve gururlandırmıştır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.