DOLAR 32,2089 -0.21%
EURO 35,0651 -0.1%
ALTIN 2.493,981,14
BITCOIN 21612232,22%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özersay’dan açıklama

Özersay’dan açıklama

ABONE OL
24 Temmuz 2022 20:13
Özersay’dan açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, 8 Ağustos Erenköy direnişi çerçevesinde basılan piyango biletleri üzerinde mücahitlerin fotoğrafı yerine EOKA milislerinin fotoğrafının kullanılmasına yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi.

Olayın “tam bir skandal” olduğunu dile getiren Özersay, “Sayın Üstel Erenköy mücahitlerinden özür dilemelidir ve bu özrünü de 8 Ağustos Erenköy direnişi etkinliklerinde düzenlenen törende de mücahitlerin ve şehit yakınlarının önünde tekrar etmelidir” dedi.

 

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden bir heyet Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret etti. Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Dinçyürek, bugün yapılan görüşmede dernek temsilcilerinin beklentilerini dinlediğini kaydetti. Acil olan sorunların çözümü için hemen harekete geçtiklerini ifade eden Dinçyürek, engelsiz bir yaşam ve sağlığa erişimdeki engelleri ortadan kaldırmak için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Dinçyürek, bu yıl Sağlık Bakanlığı’nda engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla bir komite kurulduğunu ve komitenin düzenli olarak toplandığını belirtti. -Kibrit Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de, Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret ettiklerini kaydetti. Dinçyürek’in hekimliği ve milletvekilliği döneminde her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Kibrit, bakanlığı döneminde de sorunlara anında reaksiyon göstererek, çözüm odaklı yaklaştığını belirtti. Kibrit, engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nda oluşturulan komitenin çalışmalarını desteklediklerini de vurguladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.