DOLAR 32,3728 -0.06%
EURO 34,9329 0.23%
ALTIN 2.389,02-0,31
BITCOIN 19981254,38%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özersay “Destek olmaya hazırız”

Özersay “Destek olmaya hazırız”

ABONE OL
27 Ocak 2021 23:05
Özersay “Destek olmaya hazırız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HP Genel Başkanı ve Milletvekili Kudret Özersay, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda siyasetin artık bitmesi gerektiğini belirtti.

Kudret Özersay’ın paylaşımı şu şekilde “Gelecek hafta Çarşamba gününe kadar sürmesi gereken Meclis bütçe görüşmelerini siyasi partiler olarak uzlaşmaya varıp bu Cuma sonuçlandırmayı kararlaştırmıştık, muhtemelen Cumayı da beklemeden yarın bitireceğiz. Salgın açısından durum kritiktir, kapanma kararlarının daha da sertleşmesi ve ülke geneline yayılması yakındır.

Hastaneden gelen bilgiler pek iç açıcı değildir. Bu andan itibaren hükümet ya da muhalefet pek bir manası yok, SİYASETİN BİTMESİ GEREKEN NOKTADAYIZ. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümete salgına karşı mücadelede her konuda yardımcı olmaya hazırız.

Duyarlı, sağduyulu, yapıcı ve destekçi olacağız. İş birliği, el birliği ve güç birliği ile bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.