DOLAR 32,3697 0.15%
EURO 35,0417 -0.16%
ALTIN 2.324,250,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mengi’nin ölüm nedeni belirlendi

Mengi’nin ölüm nedeni belirlendi

ABONE OL
7 Şubat 2021 13:45
Mengi’nin ölüm nedeni belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da bir apartman dairesinde ölü olarak bulunan Halil İbrahim Mengi’nin ölüm sebebinin başına aldığı darbe neticesinde “kesici/ezici ve küt kafa travması, çoklu kafa kemikleri kırıkları, beyin doku yaralaması ve beyin kanaması” sonucu olduğu belirlendi.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da bir apartman dairesinde 5 Şubat’ta ölü olarak bulunan Halil İbrahim Mengi’nin (E-34) otopsisi yapıldı.
Otopside, Mengi’nin ölüm sebebinin başına aldığı darbe neticesinde “kesici/ezici ve küt kafa travması, çoklu kafa kemikleri kırıkları, beyin doku yaralaması ve beyin kanaması” sonucu olduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.
ELSHAIFY’İN OTOPSİSİ YAPILDI
Gönyeli’de kalmakta olduğu ev içerisinde 5 Şubat’ta ölü olarak bulunan Saıfeldin Khaırt Mohamed Elshaıfy’in (E-21) ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsisi yapıldı.
Otopside, kan ve doku örnekleri alındı. Kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.
GAZİMAĞUSA’DA KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU… 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Gazimağusa’da dün 12.40-14.25 saatleri arasında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından E.N.E.’nin (E-43) üzerinde ve kalmakta olduğu ikametgahında yapılan aramada toplam 7 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak, emare olarak alındı. E.N.E tutuklandı.
MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK… 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Dün Boğazköy’de faaliyet gösteren Seren Yoğurtları isimli iş yerinde çalışmakta olan A.Y.’nin (E-28), iş yerinin deposundan işverenin bilgisi dışında faturasız olarak aldığı 11 kg hellim, 1 kg kaşar peyniri ve 3 kg yoğurdu çaldıktan sonra, ürünlerin bir kısmını 85 TL’ye başka bir şahsa satmak suretiyle sahtekarlıkla para temin ettiği tespit edildi.
Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.