DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431,42%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kar-İş Başkanı Topaloğlu: “Taşımacılık tarifesi yeniden düzenlenmeli”

Kar-İş Başkanı Topaloğlu: “Taşımacılık tarifesi yeniden düzenlenmeli”

ABONE OL
25 Mart 2024 14:35
Kar-İş Başkanı Topaloğlu: “Taşımacılık tarifesi yeniden düzenlenmeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk Çağdaş Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu, hükümetin taşımacılık sektörüne daha fazla önem vermesini ve tarifelerin yeniden düzenlenmesini istedi.

Kar-İş’ten yapılan açıklamaya göre Topaloğlu, hükümetin taşımacılık sektörünü desteklemediğini savundu. Üyelerinin giderlerinin döviz bazında olduğunu belirten Topaloğlu, tarifelerin yeniden düzenlenmesini talep etti ve tüm harçlar yükselirken yükselmeyen tek şeyin taşımacıların geliri olduğunu kaydetti.

“Bu şartlarda, toplu taşımacılık yapılamaz.” diyen Topaloğlu, otobüslerini yenileyemediklerini, yedek parça almakta bile zorlandıklarını aktardı. Tarifelerin yeniden düzenlenmesinin ve taşımacılık sektörüne gereken önemin verilmesinin elzem olduğunu yineleyen Topaloğlu, girişimlerinin sonuçsuz kaldığını, sektörün hükümet tarafından görmezden gelindiğini savundu.

Lefkoşa’da geçen günlerde yanan otobüse de değinen Topaloğlu, yapılan işin riskinin çok yüksek olduğunu belirterek, bazı kişilerin sosyal medyada yaptıkları yorumlara tepki gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.