DOLAR 32,5627 0.16%
EURO 34,9789 -0.11%
ALTIN 2.436,560,04
BITCOIN 2094982-0,08%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DAÜ’de ‘Fikri Mülkiyet Hakları’ konulu panel düzenlendi

DAÜ’de ‘Fikri Mülkiyet Hakları’ konulu panel düzenlendi

ABONE OL
8 Nisan 2022 16:43
DAÜ’de ‘Fikri Mülkiyet Hakları’ konulu panel düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde ‘Fikri Mülkiyet Hakları’ konulu panel düzenlendi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilenpanelde, Fikri Mülkiyet Hakları’nın sağladığı imkanlar, maddi ve manevi haklarının içeriği, ülkemizde Fikri Mülkiyet Hakları konusunda hangi noktada olunduğu gibi konular ele alındı.

Panelin açılışında konuşan DAÜ Fikri Mülkiyet Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Doç.Dr Arzu Alibaba, merkezin kuruluş amaç ve hedeflerini anlatarak, ülkede bulunulan noktanın çok da yeterli olmadığını belirtti…

DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr Turgut Turhan da, DAÜ Rektör ve yönetiminin üniversite içerisinde kurdukları merkezlere önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti ve teşekkür etti.

DAÜ Rektörü Prof.Dr Aykut Hocanın da ünüvetsite hakkında bilgi vererek, DAÜ’nün eğitim-araştırma ve hizmet alanında ülkede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti…

Hocanın, Fikri Mülkiyet Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin başarılı çalışmalar hayata geçirmesi temennisinde de bulundu.

Panelde açılış konuşmalarının ardından konuk akademisyenler sunumlarını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.