DOLAR 32,5508 0.18%
EURO 34,9640 -0.1%
ALTIN 2.445,650,40
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu İstanbul’da İİT Bakanlar Konferansına katılacak

Çavuşoğlu İstanbul’da İİT Bakanlar Konferansına katılacak

ABONE OL
25 Ekim 2021 17:24
Çavuşoğlu İstanbul’da İİT Bakanlar Konferansına katılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı  (İİT) 8. Gıda Güvenliği ve Tarımsal Kalkınma Bakanlar Konferansı’na katılacak.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İstanbul’da 25-27 Ekim de düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı’na katılmak amacıyla yarın sabah ülkeden ayrılacak

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Çavuşoğlu’nun, gözlemci statüsünde katılacağı konferansın bu yılki teması,   “İslam İşbirliği Teşkilatı  üyesi ülkelerde gıda güvenliğini sağlamak için gıda sistemlerinin iyileştirilmesi “olarak belirlendi.

Üç gün boyunca devam edecek olan konferansta İslam İşbirliği Teşkilatı  üye ülkelerinin, teşkilat organlarının ve ortak kurumların uzun dönemli vizyonlarını tartışması, bu tartışmalardan sürdürülebilir sonuçların ve çözümlerin ortaya çıkması ve 2016 yılında 13’üncü İslam Zirvesi’nde kabuledilen İslam İşbirliği Teşkilatı  – 2025 Eylem Programı’nın hedeflerinin uygulanması amaçlanıyor.

Çavuşoğlu’nun temaslarını tamamlamasının ardından 27 Ekim 2021 tarihinde ülkeye dönmesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.