DOLAR 32,4755 -0.08%
EURO 34,8105 -0.57%
ALTIN 2.438,870,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bay-Sen, BRT’nin 58. Yılı’nı kutladı

Bay-Sen, BRT’nin 58. Yılı’nı kutladı

ABONE OL
24 Aralık 2021 10:03
Bay-Sen, BRT’nin 58. Yılı’nı kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (Bay-Sen) Başkanı İbrahim Kanat, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 58’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Kanat mesajında;

Kıbrıs Türkü’nün varolma mücadelesindeki yeri tartışılamayacak derecede büyük önem arz eden, o dönemlerde tek haberleşme aracı olan

“BAYRAK BAYRAK BAYRAK” “BURASI KIBRIS MÜCAHİDİNİN SESİ”

sloganlarıyla önemli bir rol üstlenen BRTK, dün olduğu gibi bugünde tüm olumsuzluklara göğüs gererek 3 televizyon , 6 Radyo kanalı ,sosyal medya hesabı ve web sitemizle ile var olma mücadelesi vermektedir.

BRTK gücünü sadece 58 yıllık deneyimden değil, tüm çalışanların üzerine düşeni hakkı ile yerine getirmesinden ve tüm olumsuzluklar, siyasi baskılar dolayısı ile çalışanların vermiş olduğu hak ve özgürlükler mücadelesinden almaktadır.

25 Aralık 1963 yılında kanlı noel olarak bilinen dönemde yokluklar içinde çok büyük bir çaba ile kurulan BRTK  Kıbrıs Türkünün sesi  ve umudu olmuştur. Bundan dolayı Kıbrıs Türk halkı için BAYRAK BAYRAK BAYRAK anonsunun önemi çok büyüktür.

Bay-Sen Sendikası olarak bizler, tüm çalışanlarımızla birlikte 1963 yılında Kıbrıs Mücahidinin bugün ise Kıbrıs Türk Halkının sesi olan BRTK’nın daha ileriye giderek nice 58 yıllar kutlaması ve değerimiz olan bu kurumun bugünlere gelmesinde emeği çok büyük olan çalışanların huzura kavuşturulması için aynı inanç ve kararlıkla boyun eğmeden mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız. Hükümet edenlerin bir an önce BRTK de yaşanan sıkıntıları bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini hatırlatırız.

Bu vesile ile BRTK’nın 58.Kuruluş yıldönümünü kutlar, BRTK’nın bugünlere gelmesine vesile olan başta fedakar mücahitlerimizi saygı, hayatta olmayanları ise rahmetle anarak tüm BRTK çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.