DOLAR 32,2134 -0.21%
EURO 35,0757 -0.06%
ALTIN 2.493,891,14
BITCOIN 21399570,99%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazimağusa’da olaylı gece

Gazimağusa’da olaylı gece

ABONE OL
24 Temmuz 2022 23:02
Gazimağusa’da olaylı gece
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Gazimağusa’da bu akşam bir grup genç arasında yaşanan bıçaklı kavga olayında biri ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Gazimağusa Karakol bölgesinde bulunan Cafer 3 Apartmanı’nda meydana gelen ve çok kişinin karıştığı belirtilen kavgada yabancı uyruklu 4 kişi yaralandı.

BRT Muhabiri’nin polisten elde ettiği bilgiye göre; polis olaya karışan birçok kişiyi gözaltına aldı. Yaralılar ise  Gazimağusa Devlet Hastahanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların birinin  durumu ağır olması nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi’ne kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.BRT

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden bir heyet Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret etti. Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Dinçyürek, bugün yapılan görüşmede dernek temsilcilerinin beklentilerini dinlediğini kaydetti. Acil olan sorunların çözümü için hemen harekete geçtiklerini ifade eden Dinçyürek, engelsiz bir yaşam ve sağlığa erişimdeki engelleri ortadan kaldırmak için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Dinçyürek, bu yıl Sağlık Bakanlığı’nda engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla bir komite kurulduğunu ve komitenin düzenli olarak toplandığını belirtti. -Kibrit Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de, Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’i ziyaret ettiklerini kaydetti. Dinçyürek’in hekimliği ve milletvekilliği döneminde her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Kibrit, bakanlığı döneminde de sorunlara anında reaksiyon göstererek, çözüm odaklı yaklaştığını belirtti. Kibrit, engelli bireylerin sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nda oluşturulan komitenin çalışmalarını desteklediklerini de vurguladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP