DOLAR 32,5565 0.04%
EURO 35,0290 0.47%
ALTIN 2.424,320,06
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Zeytin Ürünlerinin Üretimi ve Markalaşması Projesi”nin kapanış etkinliği gerçekleştirildi
  • Kibris Dijital Haber
  • GÜNDEM
  • “Zeytin Ürünlerinin Üretimi ve Markalaşması Projesi”nin kapanış etkinliği gerçekleştirildi

“Zeytin Ürünlerinin Üretimi ve Markalaşması Projesi”nin kapanış etkinliği gerçekleştirildi

ABONE OL
16 Mayıs 2023 22:36
“Zeytin Ürünlerinin Üretimi ve Markalaşması Projesi”nin kapanış etkinliği gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Zeytin Ürünlerinin Üretimi ve Markalaşması Projesi’nin kapanış etkinliği Büyükkonuk’ta Zeytin Üreticileri Tarım Kooperatifi Limited binasında yapıldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen projenin etkinliğinde ilk konuşmayı yapan Büyükkonuk Zeytin Üreticileri Tarım Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Haset, projenin çok verimli ve yararlı geçtiğini kaydederek katkı koyanlara teşekkür etti.

KTEZO Genel Koordinatörü ve EZ-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Hürrem Tulga da ilk zeytin alımının 2018 yılında yapıldığını anımsatarak inanç ve dayanışma sayesinde 2 yılda markalaşmayı başardıklarını söyledi.

Kooperatifin ürünü olan Taş değirmen zeytinyağının yeşil hat tüzüğü çerçevesinde pazarlanmasının da yapıldığını ifade eden Tulga, üreticilerin dayanışması sayesinde projenin başarılı olduğunu belirtti.

Avrupa Komisyonu Program Yöneticisi Paplo Abrecht de zeytin üreticilerinin rekabet edilebilirliğinin ve gıda güvenliği yönetimi stantdartlarına uyumunun arttırıldığını kaydederek üretimin teknoloji ve yenilikçi iş modelleriyle desteklendiğini aktardı.

Konuşmaların ardından etkinlik tanıtım filmi gösterildi. Daha sonra da projenin sunumu ile son buldu.

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.