DOLAR 32,5211 -0.09%
EURO 34,7916 -0.23%
ALTIN 2.419,63-0,42
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürüyor

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürüyor

ABONE OL
15 Ocak 2022 23:10
Türkiye’nin terörle mücadelesi sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürüyor…

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 8 Ocak’ta gerçekleştirilen ve 3 askerin şehit olduğu terör saldırısının ardından başlatılan cezalandırma operasyonları aralıksız devam ediyor.

Operasyonlarda, 44 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Hassas şekilde belirlenen hedefler İHA’lar tarafından anbean takip edildi.

Fırtına obüslerinin de aralarında bulunduğu ateş destek vasıtalarıyla hedefler ateş altına alınırken, komandolar tarafından da yoğun operasyonlar gerçekleştirildi.

Sivil halkı “kalkan olarak kullanmayı” amaçlayan bazı teröristlere müdahale için en doğru zamanı bekleyen komandolar, birçok yerde teröristlerle sıcak temas sağladı. Teröristlerin büyük bölümü de sağlanan bu sıcak temas sonucu komandolar tarafından etkisiz hale getirildi.

Söz konusu operasyonlar hakkında konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar “Hain saldırının ardından belirlenen hedeflere yönelik cezalandırma operasyonları başlattık. Cezalandırma operasyonları sonucunda kahraman Mehmetçik tarafından son durum itibarıyla 44 terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan her saldırının misliyle karşılık bulacağından ve hesabının sorulacağından kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.