DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, Özçınar’ı ziyaret etti

Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, Özçınar’ı ziyaret etti

ABONE OL
23 Haziran 2022 17:28
Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, Özçınar’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığındaki heyet, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, görüşmede Özçınar’a, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Genel Koordinatörü Hüseyin Köle ile Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği İdare Amiri Muammer Güneş de eşlik etti.

Özçınar, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, iş birliklerinin önemine işaret etti.

Türkiye Belediyeler Birliği ile K. T. Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol neticesinde belediyeler arasında yürütülen proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özçınar, güzel işlere imza atıldığını kaydetti.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, yürütülen işbirliklerinin önemine değindi.

Şahin konuşmasında ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşanan yangından büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise yaptığı konuşmada, iki birlik arasında ilişkilerin çok iyi düzeyde olduğuna dikkat çekerek, proje bazlı çalışmanın önemine değindi.

Lefkoşa, Selimiye Meydanı’nda yer alan tarihi Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği binasında gerçekleşen görüşme sonrası Özçınar, Fatma Şahin başkanlığındaki heyete binayı gezdirerek, bilgi verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.