DOLAR 32,5553 -0.01%
EURO 34,9218 0.09%
ALTIN 2.428,19-0,06
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre:UBP Kurultayı tek aday bile kalsa mutlaka yapılacak

Töre:UBP Kurultayı tek aday bile kalsa mutlaka yapılacak

ABONE OL
27 Ekim 2021 17:19
Töre:UBP Kurultayı tek aday bile kalsa mutlaka yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı ve UBP Milletvekili Zorlu Töre, BRT’de katıldığı programda kurultay sürecini değerlendirdi.

Töre, sürecin sürdüğünü ve kurultayın mutlaka yapılacağını belirterek, “çünkü üçüncü yılın sonuna geldik ve eğer kurultayını yapmazsa UBP seçime katılamaz” dedi.

Aday çekilmesinin erteleme nedeni olamayacağının ifade eden Töre, tek aday bile kalsa kurultayın mutlaka yapılacağını vurguladı.

Zorlu Töre, “kurultay daha önce yapılmış olsaydı belki de erken seçim kararı çok daha rahat alınacaktı. 2021 yılı içerisinde bir seçimi de göğüsleyecektik” şeklinde konuştu.

Üç adayın yoluna devam ettiğinin altını çizen Töre, UBP’de meydana gelecek sıkıntı ve üzüntülerin ülkeyi de ciddi şekilde etkilediğini kaydetti.

Töre, UBP’nin her zaman iktidara talip bir parti olduğunun altını çizerek, “UBP sadece genel başkan değil, ülkenin başbakanını veya cumhurbaşkanını çıkaran bir partidir” dedi.

Bu gerçekten hareketle partinin üst kademesindeki isimlerin çok dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirten Töre, “ama partimizdeki bazı siyasiler maalesef çok fazla yalpaladılar” ifadelerini kullandı.BRT

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.