DOLAR 32,3778 0.17%
EURO 35,0390 -0.19%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2262862-0,61%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre’den Geçitkale Cumhuriyet Lisesi’nde öğretmenlere ziyaret

Töre’den Geçitkale Cumhuriyet Lisesi’nde öğretmenlere ziyaret

ABONE OL
24 Kasım 2022 12:48
Töre’den Geçitkale Cumhuriyet Lisesi’nde öğretmenlere ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, öğretmenlerden Cumhuriyete, Atatürk’e ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bağlı öğrenciler yetiştirmesini istedi.

Töre, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Geçitkale Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret ederek, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Töre, burada yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının bağımsız bir devlet çatısı altında yaşadığını belirterek, KKTC’nin hepimizin milli devleti olduğunu söyledi.
15 Kasım Cumhuriyet bayramını kutlarken, Geçitkale ve Boğaziçi Direnişi’ni de asla unutmamak gerektiğini ifade eden Töre, bu bölgelerde adanın bir çok yerindeki şehitlerin sayesinde bir devlete ulaşıldığını vurguladı.

Okulun sorunları hakkında da bilgiler aldığına değinen Töre, bu sıkıntıların çözümü konusunda da Milli Eğitim Bakanı ile görüşeceğini kaydetti.

Töre, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken, hayatta olmayan öğretmenleri de saygı ile andı.

Başkan Töre öğretmenlere hitaben konuşmasının sonunda, Cumhuriyete ve Atatürk’e bağlı KKTC’ye aşık öğrenciler yetiştirmesini istedi.

Ziyarette Meclis Başkanlığı tarafından öğretmenlere çiçek verildi.

Başkan Töre’ye ziyaretinde Özel Kalem Müdürü İrem Uygun Soyşen de eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.