DOLAR 32,5433 0.08%
EURO 34,8719 0.58%
ALTIN 2.430,49-0,08
BITCOIN 21634650,05%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Töre, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti

Töre, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti

ABONE OL
25 Kasım 2022 13:34
Töre, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Himmet Turgut ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Töre, daha sonra okulda görevli öğretmenler ile bir araya geldi ve öğretmenler gününü kutladı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Töre, öğretmenlerin toplumların gelişiminde çok önemli rolleri olduğunu ifade ederek emekli olsalar dahi onların daima öğretmeye devam edeceğini söyledi.

Töre, ilim ve irfanın yanında vatan ve millet sevgisini KKTC’ye sahip çıkmayı da öğretmenin öğretmenlerin görevi olduğunu vurgulayarak öğrenmenin yaşam boyu devam ettiğini kaydetti.

Kıbrıs Türk halkının Atatürk’ün izinde olduğuna değinen Töre, Atatürk’ün “Cumhuriyet fazilettir” ilkesini kendilerine rehber edindiklerini belirterek: “KKTC’nin geleceğini şekillendirecek öğrencileri sizlerin en iyi şekilde yetiştireceğine olan inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Okulda görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenlerin Öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Töre, onlara bu kutsal görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Töre’ye Meclis Mali, Teknik, Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu, ile Özel Kalem Müdürü İrem Uygun Soyşen de eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.