DOLAR 32,3585 0.21%
EURO 35,0719 -0.17%
ALTIN 2.285,250,35
BITCOIN 22745450,79%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TIP-İŞ ve Ebeler Sendikası basın toplantısı düzenledi

TIP-İŞ ve Ebeler Sendikası basın toplantısı düzenledi

ABONE OL
23 Kasım 2022 14:24
TIP-İŞ ve Ebeler Sendikası basın toplantısı düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası ile Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası sürdürdükleri eylemle ilgili basın toplantısı düzenledi.
Onkoloji Servisi 5’inci katta yer alan Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası Lokalinde düzenlenen basın toplantısında konuşan TIP- İŞ Başkanı Dr. Mustafa Taşçıoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nin, Acil Durum Hastanesi’ne taşınması ve bununla birlikte Anestezi ve Reanimasyon hizmetlerinin ikiye bölünerek, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi binalarının her ikisinde de hizmet verilmek istenmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Taşçıoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın taleplerine cevap vermemesi halinde eylemin boyutunu genişleteceklerini kaydetti.
Ebeler ve Hemşireler Sendikası Başkanı İbrahim Özgöçmen de Sağlık Bakanlığının üstüne düşen görevleri yapmaktan kaçınarak kendiklerinden taleplerde bulunuduğunu belirtti.
Özgöçmen, mevcut yapıda bile ebe ve hemşire eksikliğinin varlığından bahsederek, Acil durum hastanesine ebe göndermenin mümkün olmadığını savundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.