DOLAR 32,5742 0.13%
EURO 34,9145 0.66%
ALTIN 2.438,580,25
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar: Ülkede verilen mücadelenin temelinde sanat ve kültürümüz var

Tatar: Ülkede verilen mücadelenin temelinde sanat ve kültürümüz var

ABONE OL
15 Mayıs 2023 20:27
Tatar: Ülkede verilen mücadelenin temelinde sanat ve kültürümüz var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte “Liseler Arası Şiir Okuma ve Yazma Yarışması” etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, “Bu ülkede verilen mücadelenin temelinde edebiyat, sanat ve kültürümüz vardır” dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Komitesi ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde ikincisi düzenlenen “Liseler Arası Şiir Okuma ve Yazma Yarışması” etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar etkinlikte yaptığı konuşmada, böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, eşi Sibel Tatar’ın da büyük katkısıyla kültüre, sanata ve edebiyata destek verdiğini belirterek, Liseler Arası Şiir Okuma ve Yazma Yarışması’nın önemine değindi.

Yarışmaya katılan bütün çocuklarla gurur duyduğunu kaydeden Tatar, Kıbrıs Türkü’nün yetiştirdiği başarılı sanatçıların, şairlerin ve yazarların olduğunu söyledi.

Gençler arasında da böyle değerlerin çıkacağına olan inancını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, “Bu ülkede verilen mücadelenin temelindeki zenginliğimiz; edebiyatımız, sanatımız ve kültürümüzdür” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar, konuşmasında yarışmaya katılan bütün gençleri tebrik de etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.