DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072690-2,08%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar: Ekonominin kriz ve pandemi öncesi boyutlara ulaşacağına inanıyorum

Tatar: Ekonominin kriz ve pandemi öncesi boyutlara ulaşacağına inanıyorum

ABONE OL
8 Nisan 2022 13:55
Tatar: Ekonominin kriz ve pandemi öncesi boyutlara ulaşacağına inanıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tüm olumsuzluklara rağmen yakın zamanda ekonominin pandemi ve kriz öncesi boyutlara ulaşacağına inanç belirtti.  

Ev, Ofis, Bahçe Mobilyaları fuarı’nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, bu ülkeye inanan insanların yatırım yapması ve çeşitli sektörlerdeki hareketlenme ile hayatın yakın bir gelecekte normal bir seviyeye geleceğini ve insanların alım gücününün artacağına inanç belirtti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Unifex Fuarcılık Org. Ltd. tarafından düzenlenen “Ev, Ofis, Bahçe Mobilyaları, Aksesuar ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

1001 Airport Mall’da yer alan fuarın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, organizator Unifex Fuarcılık Direktörü Ümit Erhan’ın örnek bir iş insanı Tatarolduğunu ifade ederek,fuarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar tüm olumsuzluklara rağmen yakın zamanda ekonominin pandemi ve kriz öncesi boyutlara ulaşacağına inanç belirtti.

Tatar, “pandemi, kriz  ve Ukrayna – Rusya savaşına rağmen bu ülkeye inanan insanların yatırım yapması ve çeşitli sektörlerdeki hareketlenme ile gerek turizm alanında gerek yüksek öğretim sektöründe, gerek hafif sanayi gerekse diğer hizmetler sektündeki toplarlanmayla  inşallah kısa bir zaman sonra kriz ve pandemi öncesi boyutlara ekonomnomizin ulaşıcağına yürekten inamaktan istiyorum” dedi.

KKTC’ye inanan pek çok yatırımcının yatırımlarının devam edeceğine inandığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar,  Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle akaryakıt ve elektrik fiyatında artış yaşandığını,  bunun tüm dünyada olduğu gibi KKTC ekonomisine de olumsuz yansıdığını kaydetti

hayatın yakın bir gelecekte normal bir seviyeye geleceğini ve insanların alım gücününün artacağına inanç belirten Cumhurbaşkanı Tatar, “Bizlerin görevi doğru mesajları vermek, özellikle sezonun başlaması ile bir hareketlilik ve yatırımların tekrar eski bboyutlarda olmasa da bir yerde toparlanmaya başlayacağıuna inanıyorum”dedi. 

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.