DOLAR 32,5944 0.36%
EURO 34,8680 0.37%
ALTIN 2.505,360,85
BITCOIN 21012341,38%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taçoy’dan Lefkoşa Çocuk Yuvası annelerine ziyaret

Taçoy’dan Lefkoşa Çocuk Yuvası annelerine ziyaret

ABONE OL
6 Mayıs 2022 12:30
Taçoy’dan Lefkoşa Çocuk Yuvası annelerine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nda görev yapan anneleri ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, annelere günün anısına hediye takdim eden Taçoy, bu zorlu pandemi günlerinde özveri ve emeklerinden ötürü tüm annelere teşekkür etti.

Yuvada çalışan annelerin hem evde hem de Lefkoşa Çocuk Yuvası’nda özveriyle annelik görevini yerine getirdiğini belirten Taçoy, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı insan hayatının her alanına dokunuyor. Yuvamızda çalışan annelerimiz de kendilerinden ödün vererek, emek ve çabayla, hem kendi evlerinde hem de Lefkoşa Çocuk Yuvası’nda özveriyle çocuklara annelik yapıyor. Anneliğin ne kadar kutsal olduğu, annelerin hakkının ödenemeyeceği herkesin malumudur. Sizlere emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.” ifadelerini kullandı.

Taçoy, yuva annelerine Anneler Günü için hazırlanmış hediyelerini takdim ederek, anı fotoğrafı çektirdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.