DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,381,33
BITCOIN 22855212,78%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Spor Yaralanmalarında Kanıta Dayalı Yaklaşımlar’ kongresi başladı

‘Spor Yaralanmalarında Kanıta Dayalı Yaklaşımlar’ kongresi başladı

ABONE OL
4 Kasım 2022 16:32
‘Spor Yaralanmalarında Kanıta Dayalı Yaklaşımlar’ kongresi başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Türkiye Fizyoterapi Derneği işbirliğinde 4-6 Kasım tarihleri arasında ” Spor Yaralanmalarında Kanıta Dayalı Yaklaşımlar” konulu uluslararası kongre düzenleniyor.

Kongrenin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan DAÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Doç.Dr Berke Kırmızıgil, kongrede sağlık ve spora dayalı son gelişmelerin ele alınacağını kaydetti.

Türkiye Cumhuryeti Spor Fizyoterapi Derneği Başkanı Prof.Dr Gül Baltacı da DAÜ ile işbirliği içinde kongre düzenlediklerini ve öğretici, donanımlı bilgiler aktarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr Mehtap 21.yüzyıl becerilerini öğrencilere kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

DAÜ Rektörü Prof.Dr Aykut Hocanın da, üniversitenin eğitimin yanısıra pek çok alanda önemli adımlar attığını, daha kaliteli eğitim verme vizyonuyla hareket ettiklerini kaydetti.

Hocanın DAÜ’nün dünya üniversiteleri sıralamasında 501-600 bandında yer aldığını anımsattı.

Yükseköğretim Planlama,Denetleme,Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu YÖDAK Başkanı Profesör Doktor Turgay Avcı da üniversitelerin sağlık alanında yaptıkları çalışmaların daçok büyük önem taşıdığını kaydetti.

Avcı fizyoterapi alanında uzmanlaşmanın günümüzde büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.