DOLAR 32,3383 0.26%
EURO 35,1380 0.01%
ALTIN 2.301,311,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sonay Adem ölümünün 3.yılında kabri başında anıldı

Sonay Adem ölümünün 3.yılında kabri başında anıldı

ABONE OL
29 Ekim 2021 14:15
Sonay Adem ölümünün 3.yılında kabri başında anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumcu Kurtuluş Partisi- Yeni Güçler merhum Genel Sekreteri Sonay Adem ölümünün 3.yıldönümünde Gazimağusa’da mezarı başında anıldı.
Düzenlenen anma törenine TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve bazı parti yetkililerinin  yanısıra merhum  Sonay Adem’in ailesi ve sevenleri katıldı.
Anma sırasında konuşan Sonay Adem’in kızı Nicel Masaroğulları , babasının yaşamı boyunca ilkelerine bağlı, özgürlük ve barış için mücadele eden biri olduğunu belirterek, ona olan özlrmlerinin hiç bitmeyeceğini vurguladı.

Babası Sonay Adem’in yurdu için mücadeleden asla vazgeçmeyen bir kişiliğe sahip olduğunu anımsattığı konuşmasında, mücadeleci, dürüst ve cesur insan olarak nitelendirdiği babasını özlem ve rahmetle andı.

Toplumcu Kurtuluş Partisi- Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı da konuşmasında, merhum Sonay Adem’in herşeyden önce iyi bir aile babası olduğuna vurgu yaparak, bunun yanında mert, cesur ve kararlı kişiliğiyle unutulmaz bir devlet adamı olduğunu kaydetti.

Çakıcı Sonay Adem’in bıraktığı mirasların örnek alınıp yaşatılması gerektiğini belirterek, onun yurdundan ve mücafeleden vazgeçmez yönünün sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman da, ülkenin hangi noktasına gitse hala bir şekilde Sonay Adem’in adının anıldığını söyleyerek bunun gurur verici olduğunu dile getirdi ve bir kez daha rahmetle andı.

Ferdi Sabit Soyer de onu asla unutmayacağız diyerek sevgi ve insanlık için yaşayan merhum Adem’i rahmet ve saygıyla andı.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.