DOLAR 32,5109 0.02%
EURO 34,9851 -0.16%
ALTIN 2.438,650,14
BITCOIN 21139631,03%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Akpınar DAÜ’de seminer verdi

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Akpınar DAÜ’de seminer verdi

ABONE OL
5 Haziran 2022 14:14
Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Akpınar DAÜ’de seminer verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ezgi Akpınar, Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından düzenlenen Uluslararası Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde seminer verdi.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Kariyer Günleri’nin 10’uncusu, DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile devam etti.

“Markaların Sosyal Medya İletişiminde Toplumun Ruh Durumunun Etkisi” başlıklı bir seminer veren Dr. Ezgi Akpınar, duyguların zamanla, sosyal medyada ve hayatın içinde yaşanan durumlarla nasıl şekil aldığından ve sosyal medyanın duygular üstündeki etkilerinden bahsetti.

Terör, şehit veya büyük orman yangınları gibi olayların ani duygu değişimlerine yol açtığını belirten Akpınar, insanların nefretlerini, üzüntülerini ve sevinçlerini hangi kelimelerle ifade ettiklerinin yanı sıra, bu duyguların ardından hangi duyguların gelebileceği adına bir AR-GE çalışması yaptığını kaydetti.

Akpınar, Türkiye’de insanların bu tarz olayları sosyal medya platformlarında en fazla 13 gün konuştuklarını belirtti.

Seminer sonrasında Akpınar’a DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya ile Bölüm Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Türksoy tarafından plaket takdim edildi.

TAK/BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.