DOLAR 32,3357 0.25%
EURO 35,1035 -0.1%
ALTIN 2.308,151,36
BITCOIN 22852382,30%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Renklerin Melodisi” etkinliği düzenlendi

“Renklerin Melodisi” etkinliği düzenlendi

ABONE OL
26 Haziran 2022 21:55
“Renklerin Melodisi” etkinliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

 

Ressam Güveç Aşçıoğulları ve Piyano Sanatçısı ve müzik öğretmeni Gaye Çağlar’ın ortak etkinliği olan , “Renklerin Melodisi” dün akşam Girne’de yapıldı.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm , Ressam Güveç Aşçıoğulları ve Piyano Sanatçısı ve müzik öğretmeni Gaye Çağlar’ın ortak etkinliği olan , “Renklerin Melodisi” dün akşam Girne’de yapıldı.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm , Gençlik ve Çevre Bakanlığı Himayesinde gerçekleşen , müzik ve resim sanatlarını birleştiren etkinliğe sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik, Gaye Çağlar’ın piyano resitaliyle başladı . Resitalde, sanatçı Gaye Çağlar, Wolfgang Amadeus Motzart’ın piyano sonatlarından örnekler sundu.

Daha sonra , Güvenç Aşçıoğulları’nın , yağlıboya ve karma teknikle hayat verdiği 25 eserinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ressam Güvenç Aşçıoğulları, Gaye Çağlar ile ortak projeleri olan Renklerin Melodisi etkinliğini 2018 yılında planladıklarını ancak Covid 19 salgını nedeniyle bu güne ertelemek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Resim ve müz,k sanatlarını birleştiren projenin gerçekleşmesine katkıı sağlayan herkese teşekkür eden Aşçıoğulları, bundna sonraki amaçlarının Gaye Çağlar ile , gençler ve çocuklara yönelik resim ve müzik sanatını birleştiren yeni projelere imza atmak olduğunu vurguladı.

Piyano Sanatçısı Gaye Çağlar, da , amaçlarının müzik ve resimi buluşturan kültürel bir faaliyete imza atmak olduğunu belirterek, ileriye dönük hedeflerinin gençler ve çocuklara yönelik ortak projeleri hayta geçirmek olduğunu ifade etti.

Ressam Güvenç Aşçıoğulalrı’nın resim sergisi, Bellapasi Manastırı Sergi salonunda, 25-30 haziran tarihleri arasında, 08.00-18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.