DOLAR 32,4989 0.25%
EURO 34,5934 0.27%
ALTIN 2.480,43-0,09
BITCOIN 2028247-3,50%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polisten dolandırıcılık uyarısı

Polisten dolandırıcılık uyarısı

ABONE OL
11 Eylül 2021 16:07
Polisten dolandırıcılık uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis, Türkiye telefon hatları kullanılarak özellikle yaşlı kişilerin dolandırılması olaylarının devam ettiğini belirterek halkı bu konuda uyardı.

Polis Basın Subaylığı yaptığı açıklamada, Türkiye telefon hatları kullanılarak özellikle yaşlı kişileri arayan bazı kötü niyetli kimliği meçhul şahısların kendilerini savcı veya polis olarak tanıtarak bu kişileri yüksek meblağlarda dolandırmaya devam ettiğini bildirdi.

Açıklamada, dolandırıcıların aradıkları kişilere, banka hesaplarındaki mevduatlarının güvende olmadığı yönünde telkinde bulunup paralarını, verdikleri hesap numarasına aktarmalarını sağladığı ve kötü niyetli kişi veya kişilerin bu paraları çekerek dolandırıcılık yaptıklarının tespit edildiği kaydedildi.

Polis, halkın bu tür kötü niyetli kişilere itibar etmemelerini, böyle bir durum ile karşılaşmaları halinde en kısa sürede olaydan polisi haberdar etmelerini istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.