DOLAR 32,4949 0.24%
EURO 34,5968 0.27%
ALTIN 2.478,12-0,19
BITCOIN 2036464-5,14%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özersay: Demokratik teamüllere aykırı bir oluşumun parçası olmayız

Özersay: Demokratik teamüllere aykırı bir oluşumun parçası olmayız

ABONE OL
5 Mayıs 2022 18:16
Özersay: Demokratik teamüllere aykırı bir oluşumun parçası olmayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, HP’nin demokratik teamüllere aykırı hiç bir oluşumun içerisinde olmayacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “memleketi makul bir süre sonra salimen seçime götürecek” alternatif görüşlerini sunduklarını belirtti.

Yeni hükümet kurma çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Meclis’te temsil edilen siyasi partilerle görüşmeleri kapsamında, Halkın Partisi (HP) heyeti ile görüşmesi tamamlandı.

HP Genel Başkanı Özersay, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, önceki açıklamalarına işaret ederek, HP’nin demokrasiden yana olduğunu belirtti ve alternatifleri Cumhurbaşkanı ile paylaştıklarını belirtti. Özersay, “Memleketi makul bir süre sonra salimen seçime götürecek alternatiflerin olduğu düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

Kudret Özersay, “Bu devletin kurumlarının ve demokratik prensiplerinin erozyona uğramaması için HP, yapıcı tavrını sürdürecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.