DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Telsim arasında protokol imzalandı

Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Telsim arasında protokol imzalandı

ABONE OL
23 Ocak 2023 13:11
Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Telsim arasında protokol imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Telsim Freezone 9’uncu Liselerarası Müzik Yarışması”yla ilgili işbirliği protokolü Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Telsim arasında imzalandı. Protokole Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve KKTC Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz imza koydu…

Bakanlıkta gerçekleştirilen imza törenine Bakan Çavuşoğlu ve KKTC Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz’ün yanı sıra Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bakanlık bürokratları ile Genel Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’ne bağlı okulların müzik öğretmenleri de katıldı…

 

Törende konuşan Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, yarışmanın 9’uncusunun düzenlenmesinden ve bakanlıkla işbirliği içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi…
Tüz, “Dünyadaki örneklere baktığımızda ülkelerinin ekonomilerine yön katan gençlerdir ve gençlere yatırım yapan ülkelerde farklılıkları her zaman görmekteyiz. Biz de telsim olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da telsim freezone müzik yarışmasında sizlerle tekrar biraraya geldik ve bunu taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da, Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması ile birlikte; çocukların içindeki yeteneği keşfetme yolculuklarının 9’uncusunu yaşadıklarını söyledi.
Çavuşoğlu, “Telsimin bu vizyonu devam ettirme noktasında her yıl bizimle çalışmaları bize motivasyon sağlamaktadır. Bir ülkenin kalkınmasının sadece devletin kurumlarıyla olmayacağını bilmeliyiz, tüm paydaşların bizimle birlikte gençlerin yetişmesine koydukları katkı bu ülkenin kalkınmasına katkı yapacaktır. Son zamanlarda ülkemizde gerek hizmet verenler gerekse yatırım yapanların çok farklı noktalarda gençlerimize sahip çıktığını görmekteyiz” dedi.

 

Bakan Çavuşoğlu, gençlerin bu yarışmadan edindikleri motivasyonla, yıllardır kurumsal bir şekilde yapılamayan diğer branşlardaki yarışmaları da gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Bu arada, yarışma için son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.