DOLAR 32,3511 0.29%
EURO 35,1353 -0.02%
ALTIN 2.306,561,29
BITCOIN 22861482,59%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket bunlara mı kaldı

Memleket bunlara mı kaldı

ABONE OL
21 Ocak 2023 11:11
Memleket bunlara mı kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Bakış gazetesi sahibi Yusuf Kısa haftanın yarısını mahkeme koridorlarında geçirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz senelerde Kibris Web Haber direktörü İzzet Kılıç aleyhine günlerce yaptiğı iftira dolu yayınlar nedeniyle polisin yaptığı soruşturma sonucunda Kıbrıs Web Haber ve Mediazet Reklam Ajansı direktörü Kılıç aklanmış ve Kısa aleyhinde dava açmıştı.

HAKKINDA AÇILAN DAVAYI HAZMEDEMEDİ
Hakkında açılan davaları hazmedemeyen Yusuf Kısa her zaman yaptığını yine gazetesinin yan sütunundan Kıbrıs Web Haber Direktörü Kılıç ile ilgili uydurma bir yayın yaparak mahkemede kendi sarf ettiği sözleri sayın Kılıç’a mal etmeye çalışarak konuşulanların tam tersini yazması ve yalan dolu söylemlerini devam ettirmesi adaletin tecellisini hızlandıracaktır.

BİRÇOK KİŞİ İLE DAVALIK
Yaptığı yayınların birçoğu davalık olan ve birçok kişiye iftira atması ile tanınan Kısa’ya ait olan Yeni Bakış gazetesinin bu iftira dolu yayınlar nedeniyle, basın camiasında hem tetikçi olarak tanımlanıyor hem de güvenirliliğinin kalmadığı konuşuluyor.

SAHTERKARLIKLA PARA TEMİNİ VE 4 AYRI SUÇTAN MAHKEMEYE ÇIKARILMIŞTI
9 Temmuz 2022 tarihinde Mali Polis tarafından gözaltına alınan Gifa Holding Direktörü Yusuf Kısa, ‘sahtekarlıkla para temin ettiği’, ‘lisansı bulunmamasına rağmen bankalara ve finans kuruluşlarına ilişkin harekette bulunduğu’ gerekçesiyle 4 ayrı suçtan mahkemeye çıkarılıp teminata bağlanmıştı.

Kaynak : Kıbrıs Web Haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.