DOLAR 32,3650 0.14%
EURO 34,9759 -0.31%
ALTIN 2.323,410,18
BITCOIN 22748061,04%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LTB ile İŞAD arasında işbirliği

LTB ile İŞAD arasında işbirliği

ABONE OL
27 Mayıs 2021 16:29
LTB ile İŞAD arasında işbirliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) şehirdeki yaşlıların, özel gereksinimli ve ihtiyaçlı bireylerin işitme taramalarının yapılması için iş birliği protokolü imzalandı.

LTB’den verilen bilgiye göre, protokole LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve İŞAD Başkanı Enver Mamülcü imza koydu.

HARMANCI

LTB Engellemeyen Lefkoşa Birimi’nin ulaşım, dolaşım, erişilebilirlik ve sosyal yaşama katılım konularında özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunduğunu hatırlatan Başkan Harmancı, bunun yanı sıra LTB Yaşlılar Birimi’nin ise her daim şehirdeki yaşlıların sağlık ve huzurunu sağlama için sorumlulukla çalıştığını söyledi.

MAMÜLCÜ

İŞAD Başkanı Enver Mamülcü ise konuşmasında, LTB ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Mamülcü, protokol kapsamında şehirdeki yaşlıların, özel gereksinimli ve ihtiyaçlı kişiler, belediye personeli ile birlikte evde işitme taramalarının yapılması ve kulak probleminin yaşanması halinde Devlet Hastanesine sevkine yardımcı olunacağını belirterek, bireylerin kulak-burun-boğaz (KBB) muayenesini yapmalarının sağlanacağını da söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.