DOLAR 32,5878 0.34%
EURO 34,8356 0.26%
ALTIN 2.507,080,93
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lefkoşa’da feci kaza! Bir kişi hayatını kaybetti

Lefkoşa’da feci kaza! Bir kişi hayatını kaybetti

ABONE OL
7 Kasım 2021 10:14
Lefkoşa’da feci kaza! Bir kişi hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre saat 02:00 sıralarında, Lefkoşa’da Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, PM 626 plakalı salon aracı aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde Dr. Fazıl Küçük Caddesine doğru kullanan Lefkoşa’da sakin Goodluck Osakpolor OGBEBOR (E-28) seyrettiği yolun sağa virajlanan kısmına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan çıkıp bordür taşlarına ardından kaldırıma çarpık takla atarak tavanı üzerinde sürüklenmiştir.

Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın şahıs olay yerinde yaşamını yitirmiştir.

Kazada yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mıcheel UYIOSE (E-26) ve Toyın OGUNFEYİMİ (K-26) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuşlardır. Araç sürücüsü Goodluck Osakpolor OGBEBOR tutuklanmış olup, polisin olayla ilgili soruşturması devam etmektedir.BRT/PGM

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.