DOLAR 32,6040 0.27%
EURO 34,7936 0.36%
ALTIN 2.409,57-0,94
BITCOIN 21564360,28%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KTTO Londra Temsilciliği Ofisi açıldı

KTTO Londra Temsilciliği Ofisi açıldı

ABONE OL
6 Mayıs 2022 07:47
KTTO Londra Temsilciliği Ofisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Londra Temsilciliği ofisinin açılışı dün gerçekleştirildi.

Ofisin açılışı, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın facebook sayfasından canlı yayınlandı.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın Londra Temsilciği ofisinin açılışını değerlendiren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC ve İngiltere arasındaki ticaret köprüsünün çok daha sağlam zemine oturtulmasını beraberinde getireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar mesajında, “İngiltere ve KKTC arasındaki ekonomik potansiyeli artırmasının yanı sıra, İngiltere’de yaşayan Kıbrıs Türkü ve KKTC arasındaki sarsılmaz bağı daha da sağlamlaştıracak olan Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın Londra Temsilciliği ofisi açılışı aynı zamanda iki ülke arasında tarihsel bağın yarattığı siyasi ilişkilerin güçlenmesine de vesile olacaktır” dedi.

Tatar, “Ankara ve Brüksel temsilciliklerinin yanında Londra’da da temsilciliğini açan Kıbrıs Türk Ticaret Odası, KKTC’ye hem yeni yatırımların gerçekleşmesine katkı koyacak, hem de Brexit’in yarattığı küresel ekonomik etkiyi ülkemiz adına bir fırsata çevirmemize destek olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.