DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,451,45
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

KTSO’dan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne teknik ziyaret

KTSO’dan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne teknik ziyaret

ABONE OL
16 Ağustos 2022 17:00
KTSO’dan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne teknik ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), Antalya Organize Sanayi Bölge (AOSB) Müdürlüğü’ne teknik ziyaret yapılacak.

KTSO’dan verilen bilgiye göre, 17-18 Ağustos tarihlerinde, KTSO organizasyonunda gerçekleştirilecek ziyaret, Cumhuriyet Meclisi’nden geçen Organize Sanayi Bölgeleri Yasa Tasarısı’nın geliştirilip, iyileştirilmesi konusunda teknik destek ve yerinde incelemeyi içeriyor.

İki gün sürecek etkinliğe, Bakanlık Müdürü Osman Çağakan, Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu, KTSO Asbaşkanı Mustafa Ersözlü, oda yönetim kurulu üyesi Hüseyin Ciddi, Oda Genel Koordinatörü ve Genel Sekreter Vekili Belgin Özoğul, Oda Sanayi Bölgeleri Sorumlusu Ahmet Yeltekin ve Oda Dış Ekonomik İlişkiler Uzmanı Gizem Alışkan katılacak.

Ziyarette ele alınacak konu başlıkları şöyle:
“Antalya OSB Yönetim Kurulu yönetim yapısının görüşülmesi. Bölge Müdürü İlhan Metin ile yeni Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) yasası konusunda değerlendirme ve fikir alışverişi. KTSO enerji kümelenmesi proje çalışması konusunda AOSB Elektrik İşletme Müdürlüğü ile toplantı. Bölgenin gelir-gider analizi için Mali İşler Müdürlüğü ile toplantı. Yeni kurulacak OSB altyapısı ve atık su yönetimi için Çevre ve Atık Su İşletme Müdürlü Hasan Ali Gönen ile toplantı. AOSB ve tesis ziyaretleri.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.