DOLAR 32,5527 0%
EURO 34,9902 0.27%
ALTIN 2.422,760,00
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği  Başkanı Cavuş KTTO Başkanı Deniz’i ziyaret etti

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Cavuş KTTO Başkanı Deniz’i ziyaret etti

ABONE OL
23 Aralık 2021 13:03
Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği  Başkanı Cavuş KTTO Başkanı Deniz’i ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği  Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle Cumhuriyet Meclisi’nde üretim ve ticaret alanından milletvekillerinin bulunmasıyla bazı sıkıntıların aşılabileceğini söyledi.

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’ ziyaret etti.

Çiftçiler Birliğinden yapılan açıklamaya göre, tarımın en büyük tedarikçisinin Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın üyeleri olduğunu dile getiren Hüseyin Çavuş Kelle, ithalat ve ihracatta Oda ile yapılan yakın çalışma neticesinde ülke ekonomisine daha iyi hizmet verme imkanı bulduklarını kaydetti.

Ülke ekonomisinin ve şartlarının belli olduğunu söyleyen Çavuş, özellikle yaşanan bu zor süreçte herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Çavuş, Meclis’te üretim ve ticaret alanından birilerinin olmasıyla bazı sıkıntıların aşılabileceğini düşünerek bu yola çıktığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.