DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 35,0304 -0.2%
ALTIN 2.324,580,23
BITCOIN 2264305-0,79%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kalifiye turizmci yetiştirilmesi konusunda toplantı gerçekleştirildi

Kalifiye turizmci yetiştirilmesi konusunda toplantı gerçekleştirildi

ABONE OL
11 Ocak 2023 12:45
Kalifiye turizmci yetiştirilmesi konusunda toplantı gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nda, ülke genelindeki meslek lisesi okul müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Hakan Ataöv Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, ülke turizminin ihtiyacı olan kalifiye turizm elemanının yetiştirilmesinin arttırılmasına yönelik, Bakanlığın yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında okul müdürlerine bilgiler verildi, çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Özellikle ülke gençliğinin turizm sektöründe istihdam edilebilmesi, ihtiyaç duyulan alanlarda kalifiye turizmcilerin yetiştirilmesi ve bu anlamda işsizlik sorununun da büyük ölçüde giderileceği konularının görüşüldüğü toplantıda ayrıca, turizm bölümü öğrencilerine yönelik olarak sektör temsilcileri ile bi raraya gelebilecekleri workshopların da düzenlenmesi konuları görüşüldü.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da toplantıyı ziyaret ederek, bir süre toplantıya başkanlık etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.