DOLAR 32,5347 0.31%
EURO 34,6272 0.26%
ALTIN 2.497,770,60
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlçe Emniyet Kurulları toplantısı yapıldı

İlçe Emniyet Kurulları toplantısı yapıldı

ABONE OL
15 Şubat 2021 18:30
İlçe Emniyet Kurulları toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ersan Saner ve İçişleri Bakanı Kutlu Evren’in katılımıyla genişletilmiş ilçe emniyet kurulları toplantısı yapıldı.
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, geniş katılımlı toplantı, bakanlık salonunda sabah saatlerinde gerçekleştirildi.
Toplantıda, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, ilçe emniyet kurullarının üstlendiği görevler, sokağa çıkma yasağı uygulaması, denetimler, izinler ve kapanma süresince ihtiyaçlı kişilere gıda yardımı konularında bugün kadar yapılan ve 15-22 Şubat tarihleri arasında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Genişletilmiş ilçe emniyet kurulları toplantısına, Saner ve Evren’le, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan, Merkez Kaymakamı Hüseyin Gültekin, 6 ilçe kaymakamı, Muhtarlar Birliği Başkanı Akay Darbaz, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, Eczacılar Birliği Başkanı Umut Oksüz ve bakanlık müsteşarları katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.