DOLAR 32,4528 0.12%
EURO 34,4885 -0.04%
ALTIN 2.470,40-0,50
BITCOIN 2056883-4,12%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Öztürkler Bayram mesajı yayımladı

İçişleri Bakanı Öztürkler Bayram mesajı yayımladı

ABONE OL
8 Temmuz 2022 12:42
İçişleri Bakanı Öztürkler Bayram mesajı yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler bakanlık personeli ile bayramlaşmasının ardından yayınladığı mesajla tüm halkın kurban bayramını kutladı.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre mesajında bayramların, birçok duygu, güzel anı ve kültürden gelen ananelerin yaşatıldığı günler olduğunu dile getiren Öztürkler şöyle devam etti:

“İnsanlığın zor bir dönemden geçtiği, çatışmaların ve küresel ekonomik krizlerin yarattığı tüm sıkıntılara rağmen, Kıbrıs Türk Halkının yüreğinde taşıdığı mücadele ve dayanışma ruhu ile hep birlikte bu zor günleri geride bırakacağımıza inancım tamdır. Kültürümüzün mayasında olan sevgi, saygı ve hoşgörü kavramları, bizlerin de gelecek nesillere aktaracağı en büyük kültürel zenginliğimizdir.

Bu güzel vatanda her günümüzün bayram huzuru, bereketi ve sevinciyle geçeceği güzel günlere ulaşmak için halkımızla birlikte gönül gönüle çalışmaya, umutla yürümeye devam edeceğiz. Benim için insanlarımızın yüzünün gülmesi, refahının artması, sağlıklarının iyi olması en büyük bayramdır.

Büyüklerimizin kalplerinde onlara olan sevgimizi, saygımızı hissedecekleri, çocuklarımızın yüzlerinden ise gülücüklerin eksilmeyeceği, muhabbetli ve mutlu nice güzel bayramlarımız olsun. Bu duygu ve düşüncelerimle, halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.