DOLAR 32,3756 0.17%
EURO 34,9996 -0.22%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı

Hasipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı

ABONE OL
18 Mayıs 2023 15:29
Hasipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Hasipoğlu yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’un hem Türk Ulusu’nun kaderini değiştiren dönüm noktası hem de Türk gençliğine özgürlük ve egemenlik yolunda verilmiş en büyük armağan olduğunu söyledi.

Hasipoğlu, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı gün olarak tarihteki yerini alan 19 Mayıs 1919’nun, Türk gençliği tarafından çok iyi kavranması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini de vurguladı.

Atatürk’ün devlet kurmakla sonuçlandırdığı mücadeleyi anımsatan Hasipoğlu, “Bu mücadele hikayesi,Kıbrıs Türklerinin de mücadelesine her zaman ilham vermiş ve Kıbrıslı Türkler bağımsızlık mücadelesini kendi egemen devletini kurarak taçlandırmıştır” dedi.

Mesajında ülke gençlerine de seslenen Hasipoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Ulu Önderimiz Atatürk 19 Mayıs’ı tarihi bir gün olarak siz Türk gençlerine armağan etmiş ve devletimizin geleceğini de sizlere emanet ettiğini göstermiştir. 19 Mayıs sizlerin gurur günüdür. Devletimizin kökleşmesini ve gelişmesini sürdürecek olan sizlerin bugünün önemini anlamanız çok değerlidir. UBP olarak bunu başaracağınıza gönülden inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Gençlik demek gelecek demektir. Gençliğe sahip çıkmak da bizlerin görevidir. Hepinize huzurlu ve mutlu bir gelecek diler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.