DOLAR 32,5467 0.02%
EURO 34,9443 0.28%
ALTIN 2.427,370,19
BITCOIN 2062370-4,15%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasipoğlu: UBP Dinamik gücüyle her türlü zorluğu aşabilen bir partidir

Hasipoğlu: UBP Dinamik gücüyle her türlü zorluğu aşabilen bir partidir

ABONE OL
28 Ekim 2021 18:02
Hasipoğlu: UBP Dinamik gücüyle her türlü zorluğu aşabilen bir partidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, BRT’de yayınlanan ‘Burası Önemli’ programına katılarak, kurultayı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Hasipoğlu, “Organizasyonumuzu tamamladık. Tamamen kurultaya odaklandık. Kıbrıs Konusu ve ekonomi ile ilgili yeni düşünceleri ortaya koyan bir kurultay kararları oylanacak…” bilgisi verdi.

Hasipoğlu, “Gönül isterdi ki böyle olaylar yaşanmasın ama şu an mevcut adaylar hedefe kilitlendi. İlk turdan biter bitmez yorum yapamam . her türlü hazırlığı yaptık” dedi.

Oğuzhan Hasipoğlu, “ Güvenlik anlamında da gerekli önlemleri aldık. Üyemiz de artık bu kurultayı bekliyor. Seçeceği genel başkanın olması yönündeki iradesini ortaya koyacak.16 bin 481 üye, genel başkanı ve PM’yi seçecek” diye konuştu.

Herkesin aldığı oyu kamuoyuna duyurma noktasında da gerekli teknik hazırlıkları tamamladıklarını belirten Hasipoğlu, genel başkanlık oylarının açık oy isim okuma yöntemiyle duyurulacağını söyledi.

Yaşanan olayları birçok insanın tasvip etmediğini ifade eden Hasipoğlu, devam eden mahkeme sürecine işaret ederek, “Bu süreç altında kurultaya gidiliyor ama üye gelip iradesini ortaya koyacak. Bizim ülkede hiçbir şey gizli kalmaz. Kim ne yaptıysa ortaya çıkar diye düşünüyorum” dedi.

Kitlesel boykot olur mu sorusuna da Hasipoğlu, Üyenin kurultaya hasret kaldığını, gelip oyunu kullanarak iradesini yansıtacağını söyledi.

UBP’nin yaşananlardan an itibarı ile sıkınıt yaşayabileceğini belirten Hasipoğlu, ancak UBP’nin yaralarını çabuk sarabileceğini belirtti.

“UBP hedefine odaklanır. Hedefinde önce devleti var. Üyemiz doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor. Gerekirse genel başkanını sandıkta bırakıyor. Ben partime güveniyorum. BU zorlu süreci de kurultaydan sonra ortaya çıkacak yeni yönetimle, ilk genel seçimle atlatacağız” dedi.

Seçilecek olası genel başkanın yeni bir hükümet arayışına gireceğini ifade eden Hasipoğlu, hükümet kurma denemesi yapılacağın ifade etti.

Vatandaşların birinci önceliğinin zamlar, maaşlar olduğunu kaydeden Hasipoğlu, “Hep güçlü iktidardan bahsediyoruz biz azınlık hükümetine keyfi değil, ateşten gömleği giydik” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.