DOLAR 32,3789 0.17%
EURO 34,9682 -0.31%
ALTIN 2.324,570,23
BITCOIN 2262631-0,96%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gİ-KA KOOP İstasyonu’nun tanıtım etkinliği gerçekleştirildi

Gİ-KA KOOP İstasyonu’nun tanıtım etkinliği gerçekleştirildi

ABONE OL
8 Mart 2023 14:58
Gİ-KA KOOP İstasyonu’nun tanıtım etkinliği gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşmiş Milletler tarafından 1977’de kabul edilen “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla bugün ülke genelinde çeşitli etkilnikler organize edildi.

Gİ-KA KOOP da kuruluşunun ikinci yılında ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Gİ KA KOOP istasyon üretim, satış ve eğitim merkezinin tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Gİ-KA KOOP ürünlerinin satışlarından elde edilen gelir ise geçici yaşam evleri yapımı amacıyla Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu’na bağışlanacak.

Etkinlikte konuşan Gİ-KA KOOP Başkanı İçim Çağıner Kavuklu, kadınların varoluşunun bilinmesi ve eşitliğin sağlanmasının da önemine işaret etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy da, girişimci kadınların ekonomiye olan katkılarına değinerek, kadınların yerinin daha da ileriye götürülmesinin önemine işaret etti.
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu da, kadınların eşit şartlarda ilerlemesinin sağlanması gerektiğini kaydetti ve bunun için de elinden geleni yapacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, Kıbrıs Türk kadınının tüm olumsuzluklara rağmen başarıları ile yollarına devam ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından mekanın tanıtım filmi gösterildi.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.