DOLAR 32,5944 0.36%
EURO 34,8680 0.37%
ALTIN 2.505,360,85
BITCOIN 21012341,38%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu sergi ve kermesi açıldı

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu sergi ve kermesi açıldı

ABONE OL
5 Kasım 2021 18:40
Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu sergi ve kermesi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte iki yıldan bu yana ortaya koydukları büyük gayretlerle hazırlanan sergi ve kermes açıldı.

Etkinliğin açılışına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı.

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen, sergi ve kermesin okuldaki çocukların neleri başarabileceklerine en güzel örnek olduğunu belirtti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, okulun bölgede çok önemli bir hizmet verdiğine işaret ederek, dışarıda bekleyen belli bir sayıda çocuğun da okuldan yararlanabilmesinin önemine işaret etti.

Arter, yerel yönetim olarak kendilerinin üzerilerine düşeni yapmaya hazır okduklarını, devletin de aynı gayretle destek vermesi temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, çocukların ortaya koyduğu çabanın çok önemli olduğunu belirterek, okulun imkanlarının geliştirilip tüm çocuklara hizmet verilebilmesi gerektiğini ifade etti.

Bu çocukların mağduriyetlerinin giderilmesinin de toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizen Tatar, toplum olarak duyarlılık içinde onların başarılarına başarı katılacak ne varsa yapılması getektiğini söyledi.

Sergi ve kermesin açılışının yapılmasının ardından etkinlik gezildi ve Cımhurbaşkanı Tatar standlardan çeşitli ürün satın alarak etkinliğe katkı koydu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.