avrupa yakası escort tuzla escort bayan bahçeşehir bayan escort
reklam
reklam

Gardiyanoğlu, Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne üye sendikaların temsilcilerini kabul etti - Kibris Dijital HaberKibris Dijital Haber

1 Aralık 2023 - 13:22

Gardiyanoğlu, Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne üye sendikaların temsilcilerini kabul etti

Gardiyanoğlu, Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne üye sendikaların temsilcilerini kabul etti
Son Güncelleme :

10 Kasım 2023 - 18:51

44 views
reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Uluslararası Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne (UAESEB) üye sendikalardan yetkilileri kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, kabulde sendikalara ev sahipliği yapan UAESEB üyesi Kıbrıs Türk Memur Sendikası Genel Başkanı Akın Manga da hazır bulundu.

Sadık Gardiyanoğlu görüşmede yaptığı konuşmada, Türk halkının tarihinin hep mücadele içinde geçtiğini kaydetti ve “Kıbrıs Türkü milli değerleri yüksek olan ve Türklüğe sahip çıkan bir halktır. Tarihi doğru bilmek ve tüm gençlere aktarmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

Gardiyanoğlu tarih bilinçlendirme anlamında katkılarından dolayı sendika temsilcilerine teşekkür etti.

UAESEB üyesi Türk Eğitim- Sen Başkanı Talip Geylan da birliğin KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla panel düzenlediğini ve Türk dünyasının kalbinin KKTC’de attığını kaydetti.

Geylan, “Şimdi sıra KKTC’nin uluslararası camiada tanınmasında. Bu noktada KKTC’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ve son dönemlerde Türk Devletler Teşkilatı’nın gayretinin farkındayız. Tüm dünyanın KKTC’yi tanıyacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

reklam
reklam