DOLAR 32,5677 0.04%
EURO 34,8791 -0.03%
ALTIN 2.432,280,10
BITCOIN 2106910-3,12%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan:  Kurdaki gibi enflasyondaki müsilajı en kısa sürede ortadan kaldıracağız

Erdoğan:  Kurdaki gibi enflasyondaki müsilajı en kısa sürede ortadan kaldıracağız

ABONE OL
8 Ocak 2022 20:51
Erdoğan:  Kurdaki gibi enflasyondaki müsilajı en kısa sürede ortadan kaldıracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki müsilajı temizledikleri gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracaklarını söyledi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisi, döviz kurları ve enflasyonla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, dünyanın yeni ve tarihi bir değişimin sancılarını çektiğini belirterek, Türkiye’nin küresel finans kriziyle başlayan, koronavirüs salgınıyla tamamen gün yüzüne çıkan bu değişimi yakalamakta kararlı olduğunu söyledi.

Kurdaki müsilajı temizledikleri gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracaklarına işaret eden Erdoğan şunları kaydetti:

“Dünyadaki gelişmeleri, ülkemizi ekonomide tarihi bir sıçramanın vesilesi haline dönüştürecek adımları attık. Bilindiği gibi son 8-9 yıldır ülkemizin yaşadığı her saldırının ekonomik bir boyutu var. Maruz kaldığımız gizli açık nice ambargolara, nice oyunlara rağmen yolumuzda yürümeye devam ettik. 2018’den itibaren ekonomimiz doğrudan hedef alınmaya başlandı.

Açıkladığımız tedbir paketleri ve hemen ardından hayata geçirdiğimiz uygulamalarla bu oyunu da bozduk. Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracağız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.