DOLAR 32,4434 0.09%
EURO 34,4582 -0.12%
ALTIN 2.481,46-0,05
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, trafik kazası geçirdi

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, trafik kazası geçirdi

ABONE OL
21 Ocak 2022 22:08
DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, trafik kazası geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bir trafik kazası geçirdi.

Bu akşam Güzelyurt’ta düzenlenen parti seçim çalışması sonrası Lefkoşa dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşaade altına alındı.

DP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada,

“Demokrat Parti  Genel Başkanı ve  Başbakan Yardımcısı, Turizm Çevre Bakanı  Fikri Ataoğlu,  bu akşam Güzelyurt ‘ta düzenlenen parti secim  çalışması sonrası Lefkoşa dönüşü  geçirdiği trafik kazası sonucu, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesinde müşaade altına alınmıştır.Hastane doktorları, ani frenden kaynaklı Sayın Ataoglu ‘nun ön koltuğa çarpması sonucu boynunda ezilme meydana geldiği ve multi travma geçirdiği, bu nedenle boyunluk takıldığını bildirmişlerdir.Kaza, aksam saatlerinde Güzelyurt- Lefkosa ana yolunda  vito aracın önüne aniden bir köpeğin çıkması sonucu araç şoförünün  köpeğe çarpmamak için ani fren yapması neticesinde gerçekleşmiştir.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.