DOLAR 32,6040 0.27%
EURO 34,7936 0.36%
ALTIN 2.409,57-0,94
BITCOIN 21564360,28%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Din Gör-Sen’den Kadir Gecesi mesajı

Din Gör-Sen’den Kadir Gecesi mesajı

ABONE OL
7 Mayıs 2021 17:19
Din Gör-Sen’den Kadir Gecesi mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Din Görevlileri Sendikası (DİN GÖR-SEN), cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece  idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Mesajda, Kadir Gecesi’nin,  Kur’an-ı Kerim de; “Doğrusu biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirmişizdir. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler. O gece, tanyerinin ağarmasına kadar bir esenliktir” ifadeleriyle anlatıldığı kaydedildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi.

“Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirmek için bu gecede Kur’an-ı Kerim okunmalı veya dinlemeliyiz. Bol bol kaza namazı kılmalı, dua ve yakarışların karşılık bulduğu o anı yakalamaya niyet ve gayret etmeliyiz.

Dünyanın dört bir yanında terörün ve iç savaşların ortaya çıkardığı şiddet ve zulmün pençesinde kıvranan, acı çeken, yerini yurdunu terk eden insanları dualarımıza dahil edelim. Koronavirüs illetinin bitmesi içinde dua edelim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.